Gå til hovedindhold

Fjernvarmerenovering på Nordstien

Fjernvarmearbejde betyder, at der er ændringer omkring Nordstien i området ved Godthåbsparken fra den 29. april til forventeligt midten af juli 2024. Læs mere om arbejdet her og se et kort med ændringerne

Indhold

    Cyklister og fodgængere, som færdes på Nordstien i området omkring Godthåbsparken i Albertslund, kan se frem til forandringer fra den 29. april og til midten af juli 2024.

    Mandag den 29. april begynder Albertslund Forsyning således et projekt med renovering af fjernvarmenettet i området. Et stort underjordisk kammer, som forbinder Forsyningens fjernvarme-ringledninger, skal fjernes og erstattes med moderne rør. Kammeret ligger i jorden under Nordstien, som det derfor er nødvendigt at grave op. Det betyder, at der vil være helt spærret på selve Nordstien i området i, hvor den møder Teglmosevej, i en periode.

    Kort over arbejdsområdet ved Nordstien fra den 29. april til midten af juli 2024

    Man vil dog fortsat kunne færdes på stien. I forbindelse med projektet anlægger Albertslund Forsyning således to midlertidige stier. Den ene så man kan passere udenom arbejdsområdet i nord- og sydgående retning på Nordstien. Og den anden sti sikrer, at man også kan komme fra Nordstien i retning mod Godthåbsstien.

    Moderniseringsarbejdet forventes at være afsluttet i midten af juli 2024.