Gå til hovedindhold

Sundhedsplejen

Sundhedsplejen er et gratis kommunalt tilbud. Sundhedsplejen tilbyder hjemmebesøg, undersøgelser og rådgivning til gravide, børnefamilier og børn, bosat i Albertslund kommune.

Indhold

  Kontakt Sundhedsplejen

  Hvis du vil i kontakt med en medarbejder i Sundhedsplejen eller Børneterapien, kan du ringe eller skrive en mail.

  Sundhedsplejersken

  Sundhedsplejen arbejder for at sikre børn og unge en sund opvækst, og tager udgangspunkt i den enkelte families behov for råd og vejledning.

  Børneterapien

  I Sundhedsplejen er der ansat 1 børneergoterapeut og 2 børnefysioterapeuter, som yder råd, vejledning, træning og behandling til børn med sensoriske og motoriske udfordringer, som påvirker barnets generelle udvikling og daglige færdigheder. Børneterapiens tilbud er rettet mod børn i alderen 0-18 år, bosiddende i Albertslund Kommune.

  Gravid

  Er du gravid? Ved særlige behov kan sundhedsplejen tilbyde råd, støtte og vejledning allerede i graviditeten.

  Tilbud til spæd- og småbørn

  Sundhedsplejen tilbyder bl.a. hjemmebesøg, gruppetilbud, Åbent hus og Ammerådgivning til alle børnefamilier med børn i alderen 0-5 år, med bopæl i Albertslund Kommune.

  Barnets journal

  Du kan læse dit barns journal på Sundhedsvejen.dk. Her kan du også kommunikere sikkert med din sundhedsplejerske eller børneterapeut.

  Samarbejde mellem Sundhedsplejen, daginstitutioner og skoler

  Alle skoler, SFO'er, klubber, daginstitutioner og dagplejen har en fast sundhedsplejerske tilknyttet, og kan kontaktes ved behov.