Gå til hovedindhold

To af landets 100 velfærdstalenter arbejder i Albertslund Kommune

Med Velfærdens Talent 100 hylder PenSam og FOA talenter under 36 år, der arbejder på velfærdsområder og som hver dag gør en forskel for andre mennesker. Af de 100 velfærdtalenter i hele landet, der er udvalgt af PenSam og FOA, er to fra Albertslund Kommune

Indhold

    Hverdagens helte findes derude. Og de arbejder indenfor velfærdområderne, hvor de gør en forskel for andre mennesker. I Albertslund Kommune er der mange af den slags, og to af dem er udvalgt og kåres snart som særlige velfærdstalenter. Det er Johanne Isbrandt Bechstrøm, som er Social og sundhedsassistent og faglig koordinator på Albertshøj, og Samira Yusufi, som er social- og sundhedshjælper i Humlehusene. 

    Rikke Terslev, som er afdelingschef for Ældre, Sundhed & Social i Albertslund Kommune, er stolt over de to og siger:

    ”Jeg er meget stolt af, at vi i Albertslund Kommune har to så dygtige og faglige kompetente unge medarbejdere, at de er udvalgt til at være blandt 100 Velfærdstalenter i Danmark.  Begge medarbejdere er inviteret til kåringen af de 100 talenter på Christiansborg den 30. maj. Det kan de godt glæde sig til. Vi glæder os over, at de arbejder hos os i Albertslund, hvor de gør en kæmpe indsats hver dag.”   

    Hvad er Velfærdens Talent 100?
    Med Velfærdens Talent 100 hylder PenSam og FOA talenter under 36 år, der arbejder på velfærdsområder og som hver dag gør en forskel for andre mennesker. Den indsats anerkender PenSam og FOA med udvælgelsen af de 100 unge talenter, sætter de samtidig fokus på det vigtige arbejde. 

    De 100 velfærdstalenter er blevet udvalgt af et dommerpanel, der består af repræsentanter fra PenSam og FOA, som har gennemgået alle nomineringer. 

    Velfærdstalenterne hyldes på Christiansborg den 30. maj 2024. Vinderne modtager et diplom samt et magasin med beskrivelse af alle de 100 udvalgte talenter.

    Læs mere om kåringen Velfærdstalent 100