Gå til hovedindhold

Nyt kort med friluftsmuligheder i St. Vejleådalen

Albertslund, Vallensbæk, Høje-Taastrup og Ishøj Kommune har i fællesskab fået lavet et friluftskort for St. Vejleådalen. Der er sat skilte op med kortet ved vandhaverne og Bakkehuset, og foldere med friluftsmuligheder kan hentes på biblioteket eller findes her på hjemmesiden

Indhold

    Store Vejleådalen er beliggende i de fire kommuner Albertslund, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk. Ådalen tilbyder varierede naturoplevelser og rummer både skov, parker, græssede arealer, mose og mere vilde områder. I den lange, flade ådal findes der både søer, åer og enkelte kunstige bakker.

    Friluftsmulighederne er mange og giver bl.a. mulighed for at køre mountainbike, besøge naturlegepladser i Hyldager Bakker eller skue udover hele Vestegnen fra toppen af Høgsbjerget i Kongsholmparken. Flere steder er der shelters til overnatning og der er permanente grillpladser. Igennem området løber flere skiltede gå- og cykelruter. Mulighederne for at komme ud i det grønne er derfor mange og lettilgængelige. Få et overblik i kortet nedenfor.

    Se kort med alle friluftsmulighederne i St. Vejleådalen