Foredrag - sociale medier og markedsføring

Kom og bliv klogere på de sociale medier og hvordan du anvender dem i din markedsføring.
8. mar.
2012
Iværksætterkontaktpunktets logo

Er du som iværksætter klar til at komme på de sociale medier med din virksomhed? Er brugen af sociale medier som markedsføring nyt for dig? Hvis du savner en grundlæggende gennemgang af de forskellige sociale medier, så tag med til dette foredrag.

Alt for mange virksomheder opretter en Facebook-side uden en klar plan eller formål og undrer sig derefter over, hvorfor der ikke kommer nogen ind. Der er mange faldgruber på de sociale netværk. Nu kan du bliver klogere på, hvad de forskellige medier kan gøre for din synlighed på nettet. Til foredraget får du blandt andet indsigt i:

  • De grundlæggende forskelle, styrker og svagheder ved de forskellige sociale medier, såsom Facebook, Twitter, LinkedIn og Google Plus
  • Hvordan folk kommunikerer på de forskellige sociale medier
  • Hvordan du bruger de sociale medier i din markedsføring
  • Hvad man skal gøre – og ikke skal gøre – som kommerciel afsender på et socialt medie

Iværksætterkontaktpunktet har fået Troels Pleimert, cand. comm. med speciale i sociale medier, fra design- og kommunikationsbureauet Identitet & Design A/S, til at guide dig gennem de nye muligheder med sociale medier.

Det sker mandag den 26. marts kl. 16.30 – 18.30, Rødovregaard - Loen, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre

Deltagelse er gratis, tilmelding nødvendigt.Tilmelding til AVA@ishoj.dk senest 19. marts 2012. Oplys venligst navn og adresse.

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt