Formandspost til Albertslunds miljø- og teknikdirektør

Niels Carsten Bluhme er udpeget som formand for en ny faggruppe for klima, miljø, forsyning og ressourcer i Kommunalteknisk Chefforening (KTC).

27. aug.
2012
Miljø- og teknikdirektør Niels Carsten Bluhme

Faggruppen udarbejder blandt andet høringssvar på teknikområdet i forbindelse med ny lovgivning og andre statslige intitiativer. Det sker i samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL)

Som formand for faggruppen bliver Niels Carsten Bluhme officiel talsmand for de kommunale tekniske chefer på området. Det er KTC's bestyrelse der har udpeget Niels Carsten Bluhme som formand.

"Kommunerne har mulighed for at spille en central rolle som drivere for udvikling, miljø, vækst og velfærd. Som ny formand for faggruppen for klima, miljø, forsyning og ressourcer vil jeg være med til at skabe initiativer og øge synligheden omkring hvordan kommunerne kan drive udviklingen," siger Niels Carsten Bluhme, miljø og teknikdirektør i Albertslund Kommune.

Vælg nyhedstype

Vælg periode

Energirenoveret hus i Syd

Boliger renoveres i stor skala

I løbet af de kommende ti år vil halvdelen af byens borgere få renoveret deres bolig. Albertslund Kommune er kåret som Nordisk Energikommune 2011 for sit omfattende energirenoveringsprojekt.

Giv et praj - også i TV-Avisen

Se Giv et praj-app'en omtalt og demonstreret i TV-Avisen den 22. august 2012. 

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt