Smut pomfrit

Albertslund Stadion er fyrtårn i projekt om sundere mad i idrætslivet.

21. jun.
2012
Frugt
Projekt Sundere mad i idrætslivet har udvalgt et stærkt hold med fem fyrtårne, der skal bane vejen for en madrevolution og nye kulinariske standarder i idrætshallerne. Et af de fem fyrtårne er Albertslund Stadion.

 

"Vi har fået sat et stærkt hold af idrætsfaciliteter, der vil skabe resultater til forfølgelse. I projektet har vi ikke en abracadabra-opskrift, men derimod en masse kompetencer, som nu for første gang bringes i samspil og møder virkeligheden i idrætslivet,« siger projektleder Anders Seneca".

Meningen er, at der skal arbejdes med et koncept for at fremme sund, attraktiv og tidsvarende madkultur i idrætslivet.

Bag projektet står Nordea-fonden, DGI-huse og haller, Fødevarestyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Madhus og Halinspektørforeningen.

Stor interesse for projektet

Den 1. juni var der ansøgningsfrist for de haller og kommuner, der ønskede at blive en del af projektet. Og interessen har været overvældende. 14 idrætsfaciliteter søgte om at blive fyrtårne. Ansøgningerne kom fra 30 forskellige kommuner.

 Idrætsdirektør på Albertslund Stadion, Ole Lindholdt, udtaler : » I Albertslund Kommune har vi stor fokus på sundhed i alle dens afskygninger, så at gå aktivt ind i kampen for at ændre madkulturen i idrætslivet har været helt i tråd med vores mindset i øvrigt. Vi prioriterer allerede økologi højt i vores daginstitutioner og glæder os nu til at komme i gang og sammen med borgerne udvikle et endnu sundere liv på Albertslund Stadion og i hele Albertslund.  

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt