Nyheder

Fodbold i sne

Folkeoplysningspolitik til høring

28. oktober 2011 Albertslund Kommune skal have en ny folkeoplysningspolitik. Politikkens brødtekst sendes nu til høring hos kommunens borgere.
IMG_1160web

Street Party

27. oktober 2011 Albertslund Kommune er sammen med 3 andre kommuner en del af projektet ”Streetparty”, der skal få flere unge i udsatte boligområder til at få øjnene op for kunst og kultur
Vertikalt jordvarmeanlaeg

Tilladelse til jordvameanlæg

27. oktober 2011 Albertslund Kommune har godkendt etablering af et vertikalt jordvarmeanlæg på Porsager 75.

Uddannelsesmesse

26. oktober 2011 Unge, forældre og andre interesserede kan komme til uddannelsesmesse og høre mere om de forskellige ungdomsuddannelser

Flotte valmuer i rådhuset

25. oktober 2011 Bodil Brems udstiller ”Papaver Variabilis” i rådhusets forhal fra den 26. oktober til den 9. december i hele rådhusets åbningstid.

Få mere at vide om det nye byggeri i Albertslund Centrum

24. oktober 2011 Det planlagte byggeri af plejecenter, sundhedshus og supermarked i Albertslund Centrum præsenteres af arkitekterne bag tirsdag den 25. oktober kl. 19-20.30 i Kommunalbestyrelsessalen på Albertslund Rådhus. Alle interesserede er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.

Farligt affald kampagne - Se den heldige vinder

19. oktober 2011 Så er vinderen af den flotte købmandskurv i vores farligt affald konkurrence blevet udtrukket.

NyNordiskMad

14. oktober 2011 I løbet af efteråret og vinteren får elever i 3. og 4. klasserne på Egelundskolen og Herstedøster Skole serveret nordisk inspireret mad i tre måneder. Begge skoler er nemlig med i projektet OPUS skolemad, der undersøger om Ny Nordisk Hverdagsmad påvirker børnenes indlæring, sundhed og trivsel

Naturen stod model - se vinderbillederne

14. oktober 2011 Der blev taget mange gode billeder i fotokonkurrencen på Naturens Dag. Billederne bliver udstillet på Rådhuset i uge 42.   

Vindere af fotokonkurrencen på Naturen Dag

14. oktober 2011 Til Naturens Dag på Vestegnen, viste naturen sig fra sin smukkeste side og indbød til aktivitet og oplevelser. Der blev tager mange gode billeder og nu er vinderne kåret.

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt

Tip en ven

close

Tip en ven om siden "Nyheder".

Udfyld formularen og send en e-mail med link til denne side samt en eventuel kommentar til din ven.