Albertslund Kommune

 

Nyheder

Vælg nyhedstype

Vælg periode

Aflysning

20. juni 2012 Vi cykler i Albertslund den 23. juni. er desværre aflyst
Udbud dk

Hjemmeside samler offentlige udbud

20. juni 2012 Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tilbyder en hjemmeside, der giver dig mulighed for at søge på alle danske myndigheders udbud eller indkøbsplaner.
Vækstguiden

VelfaerdsPartnerskab

19. juni 2012 Fornyelsesfonden har bevilliget 4 millioner kroner til projektet VelfærdsPartnerskab, som over de næste to år skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at etablere partnerskaber med større virksomheder inden for Velfærdsområdet.

Sankt Hans på Høegsbjerg

18. juni 2012 BS 72 og Kultur- og Fritidsforvaltningen inviterer til Sankt Hans-arrangement på Høegsbjerg i Kongsholmparken lørdag den 23. juni kl. 19.00.

MIN BOG

18. juni 2012 Når barnet går fra børnehave til skolen oplever barnet en lang række nye ting, og barnet skal sige farvel til børn og voksne i deres liv i børnehaven og møder nye børn og voksne i SFOen og skolen

Vi Cykler i Albertslund

15. juni 2012 Lørdag d. 23. juni skal der cykles i Albertslund Centret. Fra kl. 11.00 – 12.30. Der er cykelbane for de mindste og spinning for de seje.

Børnefestuge: Eventyr i Kongsholmparken

12. juni 2012 I år er temaet for Børnefestugen og de omkring 2500 deltagende børn eventyr

Vinder af arkitektkonkurrencen for Albertslund Syd

12. juni 2012 Wissenberg og et team bestående af blandt andre tegnestuen Vandkunsten blev kåret som vinder af arkitektkonkurrencen om renovering af gårdhusene i Albertslund Syd. ”Arkitektkonkurrencen er startskuddet til en transformation af Albertslund Syd. Det vindende projekt er en overbevisende gendigtning af Albertslund Syds unikke by‐ og boligkvaliteter. En gendigtning ind i en bæredygtig fremtid,” siger borgmester Steen Christiansen, Albertslund Kommune. De fem projektforslag er udstillet på Albertslund Rådhus til og med fredag den 22. juni. Udstillingen er åben for alle. Læs pressemeddelelsen om kåringen af vinderprojektet i arkitektkonkurrencen. Læs mere om omdannelsen af Albertslund Syd og gå på en visuel tur i vinderprojektet.

Kom til Grønne Fodspor på Bytorvet 21. juni

08. juni 2012 Kan vi stadig fremvise fine miljøresultater i Albertslund Kommune? Når vi vores ambitiøse miljømål? Og hvad kan jeg selv gøre? Kom ned på Bytorvet 21. juni og få svarene, når vi fejrer den lokale miljøindsats og årets grønne regnskab. Der er Big Band, lækker restemad og billige miljøtricks.

Det besluttede kommunalbestyrelsen

08. juni 2012 På kommunalbestyrelsesmødet den 6. juni 2012 besluttede kommunalbestyrelsen blandt andet at sælge Albertslund Centrum, og at rådhuset bliver røgfrit.

Ophavsretten tilhører Albertslund Kommune.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.