Nyheder

Borgerbetjening

06. juli 2012 Det er ikke længere muligt at møde op i Hjælpemiddelafdelingen eller Visitationen uden forudgående aftale. Al personlig henvendelse skal ske via Borgerservice, telefon eller elektronisk.
boernetandpleje

Nødbehandling i sommerferien

29. juni 2012 Børnetandplejen har etableret en vagtordning Børnetandplejen i Albertslund har vagtsamarbejde med nabokommuner. Samarbejdet betyder, at alle børn med et akut behov for tandlægehjælp kan blive behandlet af en tandlæge i en af kommu-nerne. Der er åbent således:

International Medborgerdag

01. juni 2012 Integrationsrådet holder International medborgerdag på Birkelundgård lørdag den 09. juni kl. 11 - 17 Dagen byder på et væld af spændende oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Mød nye mennesker med forskellige baggrund og nationaliteter, og deltag i de forskellige aktiviteter som 38 forskellige organisationer står for.

Utilsigtede hændelser

22. maj 2012 Rapportering til brug for forbedring af patientsikkerheden Både personale, patienter og pårørende kan indberette utilsigtede Hændelser (UTH) til sundhedsvæsenets rapporteringssystem Dansk Patient Sikkerheds Database (DPSD).

Nemrefusion Sygedagpenge

09. maj 2012 Fra efteråret 2011 blev det obligatorisk for virksomheder og selvstændige at benytte NemRefusion, når man skal anmelde syge- og barselsdagpenge

Rumlerikkerne i Albertslund

09. maj 2012 Sundhedsrådet i Albertslund stod bag en seance for børnene i byen, hvor Rumlerikkerne opførte et teaterstyk om mad og motion.  

Tilbagetrækningsreformen

25. april 2012 Mulighed for kontant og skattefri udbetaling af fleksydelsesbidrag i 6 måneder i 2012

Er du i tvivl om dine muligheder på arbejdsmarkedet?

07. februar 2012 Danske Handicaporganisationer inviterer til inspirationsmøde for ledige med nedsat arbejdsevne!

Tandreguleringsklinik i Albertslund indviet

30. januar 2012 Albertslund Kommune er gået sammen med fem andre kommuner om to fælles kommunale tandreguleringsklinikker, så det høje niveau for børn og unge også på det område kan opretholdes. Mandag den 30. januar 2012 blev de to tandreguleringsklinikker officielt åbnet - den ene af de to klinikker ligger på Stationstorvet i Albertslund.

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt