Nyheder

Albertslund0868

Drikkevandet i Albertslund er rent

14. september 2011 Drikkevandet i Albertslund er rent og overholder alle grænseværdier for sprøjtemidler. Programmet "DR Søndag", der blev sendt den 11. september, har givet anledning til misforståelser om koncentrationer af sprøjtemidler i drikkevandet, bl.a. i Albertslund. Men vandet er rent. 
Nytorv i det nye projekt

De skal bygge i Albertslund Centrum

14. september 2011 Et team bestående af MT Højgaard, JJW Arkitekter, SHL Arkitekter, Schønherr og MT Højgaard Design & Engineering skal stå for det planlagte byggeri i Albertslund Centrum
MusikTeatret 21 web

Fejl på valgkort til folketingsvalget

13. september 2011 Der er desværre en adressefejl på alle valgkortene med Musikteatret som afstemningssted. Musikteatrets adresse er Bibliotekstorvet 1-3 og ikke Liljens Kvarter, som det fejlagtigt står på stemmesedlerne.

Årets demenskoordinator 2011 er fra Albertslund Kommune

13. september 2011 Demenskonsulent i Albertslund Kommune, Bente Lauridsen, har vundet prisen som Årets Demenskoordinator 2011. Det skete ved Demenskoordinatorer i Danmarks årskursus , hvor over 300 kolleger hyldede hende. Prisen går til et medlem, som har ydet en særlig indsats inden for demensområdet

Cykel WM i København

09. september 2011 Fra den 15.-22. september lukkes dele af København i forbindelse med verdensmesterskaberne i cykling. Det påvirker parkeringsforhold i København og ind- og udkørsel.

Herstedlund Skole

08. september 2011 SFOen på Herstedlund Skole har fokus på børnenes samarbejde og på at udvikle deres sociale evner. Samtidig skal sen klassedannelse i børnehaveklasserne på skolen sikre velfungerende og homogene klasser

Nye hold er startet på Billedskolen

08. september 2011 Der er stadig ledige pladser på forskellige hold. Kontakt Billedskolen - vi har sikkert også en plads til dig.

Gå i vikingernes fodspor

07. september 2011 Har du lyst at vide mere om vikingernes fædsel til fods, så kom til offentliggørelse af informationstavlerne ved vikingevejen mellem Kroppedal Museum og vikingelandsbyen torsdag den 8/9.5. klasse fra Herstedlund Skole vil være de første til at trampe på den rekonstruerede vikingevej mellem Kroppedal Museum og Vikingelandsbyen.

Valgkort

06. september 2011 Du skal have modtaget dit valgkort senest den 10. september 2011. Hvis ikke det er sket, og du er berettiget til at stemme, skal du henvende dig i Borgerservice. 

Vertikalt jordvarmeanlæg ikke VVM-pligtigt

06. september 2011 Albertslund Kommune har modtaget ansøgning om vertikalt jordvarmeanlæg på Porsager 75. Der er foretaget en VVM-screening (Vurdering af Virkninger på Miljøet) af projektet. Ud fra screeningen vurderer kommunen, at det ansøgte projekt ikke vil påvirke miljøet væsentligt.

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt