Nyheder

Kom til Mosens Dag den 2. september

13. august 2012 - og prøv de mange spændende og sjove aktiviteter der kan dyrkes i og omkring Mosen.

København-Ringsted banen

26. juli 2012 Bekendtgørelse om besigtigelse
Kastanie Allé

Idéer og forslag til område ved Kastanie Allé

01. juli 2012 Kommunalbestyrelsen har den 26. juni 2012 besluttet, at der skal udarbejdes nyt plangrundlag for et ubebygget areal mellem politigården og Kastanie Allé.

Sommerblomster i byen

01. juli 2012 De kommunale bede blomstrer på livet løs 

Albertslund Kommune hyldede den lokale miljøindsats

25. juni 2012 Mens verdens topledere var samlet i Rio torsdag den 21. juni for bl.a. at diskurtere miljødagsorden og markere 20 året for ”Agenda21-planen”, hyldede Albertslund Kommune den lokale miljøindsats.

Sådan sikrer du din bolig i sommerferien

22. juni 2012 Antallet af indbrud er steget de seneste år. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at undgå at havne i statistikken. Det Kriminalpræventive Råd giver her nogle gode råd til, hvordan du undgår indbrud imens du er på ferie.

Albertslund, Rio og miljøet...

21. juni 2012 Albertslundkonceptet, som kommunen er blevet udnævnt til Nordisk Energikommune for, udstilles og præsenteres i forbindelse med FNs topmøde i Rio. Tirsdag var borgmester Steen Christiansen både i TV Avisen, P1 og P4 omkring Albertslunds lokale miljøindsats, der gør en forskel - også globalt... 

Miljøgodkendelse til mellemdepot for jord

21. juni 2012 Albertslund Kommune har meddelt miljøgodkendelse til et mellemdepot for jord for enden af Gl. Landevej, mod vest ved Motorring 4.

Vinder af arkitektkonkurrencen for Albertslund Syd

12. juni 2012 Wissenberg og et team bestående af blandt andre tegnestuen Vandkunsten blev kåret som vinder af arkitektkonkurrencen om renovering af gårdhusene i Albertslund Syd. ”Arkitektkonkurrencen er startskuddet til en transformation af Albertslund Syd. Det vindende projekt er en overbevisende gendigtning af Albertslund Syds unikke by‐ og boligkvaliteter. En gendigtning ind i en bæredygtig fremtid,” siger borgmester Steen Christiansen, Albertslund Kommune. De fem projektforslag er udstillet på Albertslund Rådhus til og med fredag den 22. juni. Udstillingen er åben for alle. Læs pressemeddelelsen om kåringen af vinderprojektet i arkitektkonkurrencen. Læs mere om omdannelsen af Albertslund Syd og gå på en visuel tur i vinderprojektet.

Kom til Grønne Fodspor på Bytorvet 21. juni

08. juni 2012 Kan vi stadig fremvise fine miljøresultater i Albertslund Kommune? Når vi vores ambitiøse miljømål? Og hvad kan jeg selv gøre? Kom ned på Bytorvet 21. juni og få svarene, når vi fejrer den lokale miljøindsats og årets grønne regnskab. Der er Big Band, lækker restemad og billige miljøtricks.

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt