Nyheder

Det besluttede kommunalbestyrelsen

14. november 2012 På kommunalbestyrelsesmødet den 13. november 2012 besluttede kommunalbestyrelsen blandt andet, at der oprettes en midlertidig busholdeplads langs Hedemarksvej og at godkende den nye Idrætspolitik- og strategi.

Bred budgetaftale

09. oktober 2012 17 ud af Kommunalbestyrelsens 21 medlemmer står bag budgetaftalen for 2013 i Albertslund Kommune. Således står Socialdemokraterne, SF og Dansk Folkeparti bag aftalen, som ifølge borgmester Steen Christiansen udover en fortsat robust økonomi har børn, ældre, sundhed og fornyelse af byen i fokus.
Energirenoveret hus i Albertslund

Albertslund Kommune ambassadør for “Nordic Built”

01. oktober 2012 Mandag den 1. oktober tiltrådte Albertslund Kommune ”Nordic Built Chartret”, der handler om nordens rolle i bestræbelserne på mere og bedre bæredygtigt og energieffektivt byggeri. Ifølge borgmester Steen Christiansen er det helt naturligt at tiltræde charteret, da dokumentet er i tråd med Albertslund Kommunes eksisterende tilgang på området. - Det er energirenoveringsprojektet albertslundkonceptet et rigtig godt eksempel på. Andre aktører der har tiltrådt chartret er bl.a. Cowi, Henning Larsen Architects, Skanska, Snøhetta, NCC, Velux og KAB.

Forlig om budget 2013

04. juli 2012 Socialdemokraterne og SF har indgået forlig om en budgetaftale for 2013. Budgetforliget fortsætter linien med at skabe en robust økonomi, som giver mulighed for investeringer i byens udvikling. Forliget omfatter bl.a. et ambitiøst fornyelseprogram "Albertslund - 2024".

Forslag til effektiviseringer bliver nu til mødesager i de politiske udvalg

20. april 2012 En række effektiviseringsforslag kommer i den næste tid i de politiske udvalg som mødesager.

Ny strategi for byen vedtaget

18. april 2012 Kommunalbestyrelsen vedtog tirsdag den 17. april en ny strategi for byen, som skal gælde de næste fire år. Strategien hedder Forstad på Forkant og har 11 klare mål for fremtidens by

Regeringens udspil til ny udligningsordning vil ramme Albertslund...

22. marts 2012 Indenrigsminister Margrethe Vestager præsenterede tirsdag den 21. marts regeringens forslag til en ny udligningsordning, som groft sagt "ruller millioner fra by til land". Forslaget opererer med modeller som betyder, at Albertslund Kommune kan tabe penge.

Enighed om fælles vej mod Ringbyen

09. marts 2012 120 politikere og embedsmænd fra kommunerne omkring Ring 3 inkl. Albertslund Kommmune og Region Hovedstaden er blevet enige om et politisk charter for udviklingen af Ringbyvisio-nen, Loop City, langs Ring 3, der skal skabe øget vækst og mobilitet i regionen.

Sygefraværet falder i Albertslund Kommune

06. marts 2012 Sygefraværet i Albertslund Kommune er faldet fra 6,5 % i 2007 til 5,3 % i 2011. Det svarer til 30 fuldtidsstillinger. En målrettet indsats ligger bag den positive udvikling...

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt

Tip en ven

close

Tip en ven om siden "Nyheder".

Udfyld formularen og send en e-mail med link til denne side samt en eventuel kommentar til din ven.