Nyheder

Vækstfonden

Lån på over 2 mio. kr. til virksomheder

20. december 2012 Vækstfonden tilbyder nu vækstlån til virksomheder med behov for finansiering af ejerskifte, investering i ny produktion eller anden forretningsudvikling.
væksthusets logo

Få tjek på fremtidens megatrends

21. november 2012 Hvordan lægger I en realistisk og konkret plan for væksten i jeres virksomhed? Hvordan finansierer I vækstplanerne? Hvilke fremtidstendenser skal jeres vækstplan tage højde for?

Dialogmøde om erhvervsudvikling

05. november 2012 Kommunens virksomheder inviteres til dialogmøde om erhvervsudvikling.

Salgskursus: Salg for ”ikke sælgere”

15. oktober 2012 Iværksætterkontaktpunktet afholder gratis salgskursus i samarbejde med firmaet Optimax. Optimer din virksomhed til større succes.

Styrk dine forretningsmuligheder

24. september 2012 Mød fire specialister, der ved noget om trends, innovation og finansiering.

Netværksmøde om salg

11. september 2012 Tusindvis af sælgere, salgschefer og salgsdirektører har de seneste 12 år stiftet bekendtskab med Brian Stahlhut Christiansens kurser og foredrag. Over 6000 af dem har også læst hans bog "Syv gyldne nøgler til øget salg". 

Kør grønt i firmabilen

04. september 2012 Kan man spare penge og CO2 bare ved at køre bil? Ja! Kom til inspirationsmøde for virksomheder og hør hvordan.

Ansæt en videnpilot og få tilskud til lønnen

15. august 2012 Videnpiloter er et tilbud til virksomheder med mellem 2 og 100 fuldtidsansatte om tilskud til ansættelse af en videnpilot. En videnpilot er en akademisk medarbejder med en uddannelse på kandidatniveau eller højere. Medarbejderen ansættes til at løse en konkret udviklingsopgave eller flere.

Få op til 50.000 kr. i tilskud gennem Fornyelsesrådgivning

04. juli 2012 Fornyelsesrådgivning er et nyt tilbud til virksomheder, som vil sætte fokus på at udvikle nye produkter og services inden for miljø og velfærd.

Bliv klogere på salg til kommuner den 30. august

03. juli 2012 Nu har du chancen for at møde en række kommunale indkøbere ansigt til ansigt og få en bedre forståelse for deres beslutningsprocesser.

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt

Tip en ven

close

Tip en ven om siden "Nyheder".

Udfyld formularen og send en e-mail med link til denne side samt en eventuel kommentar til din ven.