Albertslund Rideklub

Albertslund Rideklub (ARK) er en rideklub under Dansk Rideforbund og drevet af frivillige medlemmer. Klubbens medlemmer er aktive indenfor spring, dressur, jagt og voltigering.

Klubben arrangerer stævner, kurser og sociale arrangementer for medlemmerne alene eller i samarbejde med Albertslund Ridecenter (ARC) og Brugerrådet.

Kontaktperson: Formand Lasse Crüger, formand@albertslundrideklub.dk , tlf: 28 86 52 07.

Medlemskab af ARK er serperat for rideskolen (indmeldelse ARK http://albertslundrideklub.dk/indmeldelse/)

Hvis du ønsker at tilmelde dig rideskolen eller at høre om mulighed for opstaldning af hest på ARC så kontakt: Albertslund Ridecenter, Gl. Landevej 24, 2620 Albertslund.

Kontingent - se: http://albertslundrideklub.dk/om-ark/priser

Andre oplysninger: Klubben holder til på Albertslund Ridecenter (ARC), hvor der er både rideskole og privatejede heste. Derfor har vi mulighed for at få lavet arrangementer for både rideskole og private, således at de lærer hinanden at kende. Du har mulighed for at deltage i klubbens arrangementer, samt at værre aktiv deltagende i nogle af vores forskellige udvalg. Af arrangementer kan nævnes ridestævner, dressur, spring, striglekonkurrencer, orienteringsridt, fastelavn, sociale aktiviteter, ridemærkeundervisning og andet.

Hjemmesideadresse: http://albertslundrideklub.dk/ 

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt