Vielse

På Albertslund Rådhus er det muligt at blive viet alle hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 14.30, torsdag indtil kl. 17.00. Vielser i weekenden foretages første lørdag i måneden fra kl. 11.00.

 

Albertslund Kommune foretager vielser, udsteder prøvelsesattester og ægteskabsattester. Det er gratis at blive gift for nordiske statsborgere, der er bosat i et nordisk land. Hvis ingen af parterne har bopæl her i landet, koster det 500 kr. at blive gift.

For at blive gift skal man have en ægteskabserklæring og en prøvelsesattest. Det gælder uanset om man skal giftes i folkekirken, et anerkendt trossamfund, i udlandet eller på rådhuset.

Vielsen foregår i bryllupsværelset og tager ca. 10 minutter. Lørdag er der mulighed for at blive viet i rådhusets kantine, hvis I har mere end 25 gæster med. En medarbejder i Borger & Ydelsescentret fremviser gerne lokalerne. 

I er velkomne til at medbringe vin eller andet til gæsterne. Der er caféborde i forhallen, som I kan stå ved.

Vielsen skal overværes af to vidner. Navn og adresse på vidnerne skal meddeles Borger & Ydelsescentret inden vielsen. Hvis det ønskes, kan Borger & Ydelsescentret stille med vidner. Om lørdagen skal man selv have vidner med. Det skal også oplyses, om man ønsker at udveksle ringe under vielsen.

Se flere fotos af bryllupsværelse, kantine, venteværelse og forhal.

Mere information i Borger & Ydelsescentret, tlf. 43 68 68 68, e-post: borgerservice@albertslund.dk

Selvbetjening

Boligsøgende?

- få tilbudt en bolig gennem boliganvisningen.

Byen i udvikling

Albertslund Centrum. Hersted Industripark. Energirenovede boliger. En letbane. Tre nye daginstitutioner...

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt