Fritidstilbud for børn og unge op til 20 år

Albertslund har et bredt udvalg af fritidsaktiviteter for børn og unge
I SFO'en vil børn opleve at blive en del af en fritidskultur, som bygger på omsorg, nærvær, respekt, fællesskab, frihed, kreativitet og udvikling. SFOen er en del af skolen, og der er et udstrakt samarbejde om de fælles børn. Læs mere om SFO her.

I Albertslunds klubber kan børn og unge bl.a. få nye venner, møde voksne, der vil hjælpe og dyrke sport, spille computer, lave teater, spille musik, designe tøj, spille rollespil, tage på ture, komme på koloni og meget mere. Læs mere om klubberne her.

I Ungecenter kan unge tage kreative kurser og sprogfag, være med i musical, tage knallertkørekort, blive klogere på computere og deltage på en masse andre forskellige hold. Ungecenters fritidsundervisning er for alle unge mellem 14-18 år. De kan også få personlig og online lektiehjælp. Læs mere om Ungecenter her.

Derudover har Albertslund en lang række andre fritidstilbud til børn og unge. Det er eksempelvis Billedskolen, Musikskolen, svømmehal og Albertslund Ridecenter. Læs mere om de andre fritidstilbud her.
Albertslund Streetpark logo

AlbertslundStreetpark

Kan du nogle seje tricks eller manger du et sted at øve? I Albertslund Streetpark er der ramper til skateboard og løbehjul og en multibane til streethockey og fodbold. Du finder Albertslund Streetpark ved Kongsholmhallen, mellem grafittivæggen og cykelstien langs jernbanen.

Motion i det grønne

I Albertslund er der ideelle rammer for at motionere i det fri. Gå, løb eller cykel en tur i det grønne...

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt