Børn og unge

Albertslund er kendt for en høj standard på skole- og institutionsområdet og for de mange gode fritids- og kulturtilbud til børn og unge.
piger med lam

Albertslund er kendt for en høj standard på skole- og institutionsområdet og for de mange gode fritids- og kulturtilbud til børnene og de unge.

Børn og unge er en mærkesag. Vi vil sikre kvalitet, sammenhæng og helhed i de kommunale tilbud til børn og unge gennem en samlet børn og unge-politik og nærværende, engagerede og kompetente voksne. Der er fokus på sammenhæng i barnets liv.

Vores to andre mærkesager kultur, både "finkulturen" og fritidskulturen og miljø, gør også en forskel for børnene. Og både i vuggestuer og børnehaver er der økologisk bespisning.

Albertslund er således altid gået foran med mange fritidsaktiviteter af høj kvalitet. Fokus ligger både på det sportslige - badesø, rideskole, motorsport - og på det kulturelle - billedskole, teater og symfoniorkester for børn og unge. I 2008 blev Albertslund kåret til årets musikskole-kommune. Også de nye ekstrem-idrætsgrene har gode betingelser i de mange grønne områder.

Få mere at vide om:

Ungdomsuddannelser
Kongsholm Gymnasium og HF
Løvens Kvarter 17, 2620 Albertslund
www.kghf.dk

 

 

 

 

 

 

Grøn hånd

Økologi ka' vi li'

I Albertslund Kommune prioriterer vi økologisk kost til børnene. Børnene er vores fælles fremtid, og de skal have en sund start på livet

Ud i naturen

I Albertslund er over 60 % skov og grønne områder. Det skaber ideelle rammer for det gode liv i naturen...

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt