Arrangementer i Tid og Sted i Albertslund Posten

Når foreninger vil have arrangementer i Albertslund Postens Tid og Sted, skal foreningerne selv skrive dem ind via kulturkalenderen > ”Indtast arrangement”.

Arrangementerne vises automatisk på kommunens hjemmeside Kulturkalenderen > Det Sker, Albertslund Postens hjemmeside (Under punktet Kultur > Det sker), TV2 Lorrys hjemmeside, MetroXpress’ hjemmeside og andre hjemmesider, som samarbejder med den elektroniske kulturkalender KultuNaut.

Af hensyn til validering af stedets placering og af evt. andre data i KultuNauts database kan der gå ca. et døgn, før arrangementet er synligt på nettet.

For at blive bragt i næste uges Tid og Sted i Albertslund Posten skal foreningerne taste deres arrangement ind senest torsdag kl. 12 ugen før.

NB. Er der tale om eksempelvis generalforsamlinger, der skal meldes ud i god tid for at være gyldige, skal du ud over at indtaste det i kulturkalenderen også sende en mail direkte til Albertslund Posten for at sikre dig, at det kommer med i kulturkalenderen og Tid og Sted i god tid. Du sender en mail til jorgen.brieghel@lokalavisen.dk.

Foreningerne skal således ikke sende e-mails til kommunens kulturforvaltning for at få arrangementer bragt i avisen.

På hjemmesiderne og i Albertslund Postens Tid og Sted optages arrangementer fra samme typer organisationer og foreninger som hidtil, dvs. aftenskoler, børne- og ungdomsorganisationer, festivaler, filmklubber, firmaidræt, handicaporganisationer, hjælpeorganisationer, hobbyforeninger, kirkelige foreninger, kulturelle foreninger, kunstforeninger, menighedsråd, miljøorganisationer, musikforeninger, naturforeninger, patientforeninger, politisk foreninger, spejderkorps, sports- og idrætsforeninger, teaterforeninger og ældreforeninger.

Borger.dk

Biblioteket hjælper dig med at oprette NemID og med at finde din egen personlige side på Borger.dk

Albertslund cykler

Det unikke stisystem er ideelt for cyklister i byen. Det giver optimale betingelser for at cykle til arbejde, skole, indkøb eller ud i naturen.

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt