Mennesker på Herstedhøje

Bo i Albertslund

Kun 20 minutter fra Rådhuspladsen i København ligger Albertslund. Omgivet af skov og grønne områder er det en by, hvor boligområder og natur går hånd i hånd. Over 60 % af Albertslund Kommune er dækket af skov og grønne områder.

På videoen nedenfor kan du se Sara, Martin, Simon og Ulrikke, der cykler rundt i Albertslund på de mange stisystemer og nyder en næsten helt almindelig tirsdag på Herstedhøje.

Kultur i alle afskygninger
Et alsidigt kulturliv skaber en dynamisk by med et rigt foreningsliv og en lang række fritidsaktiviteter for børn, unge, ældre – og forældre. Se fx en god film i Albertslund Biograferne, bliv underholdt på Hovedbiblioteket, tag en dukkert i én af svømmehallerne eller i Frluftsbadet Badesøen, lær at spille violin på Musikskolen, besøg Vikingelandsbyen, se en teaterforestilling i MusikTeatret eller gå til koncert på Forbrændingen.

Det gode børneliv
Albertslund Kommune har gennem mange år været kendt for en høj standard på børneområdet, der er båret af nærværende, engagerede og kompetente voksne. Den pædagogiske kvalitet følges op af høj kvalitet på madfronten - i daginstitutionerne får børnene mad, der er over 80% økologisk. Det er en af landets højeste økologiprocenter.

Det grønne Albertslund
Albertslund Kommune er frontløber på miljøområdet og er et laboratorium for byudvikling, hvor nye løsninger udvikles og afprøves med fokus på energieffektivitet til fordel for den enkelte borger, det lokale miljø og det globale klima. Albertslund er blevet udnævnt til Nordisk Energikommune 2011.

Ca. 28.000 borgere er de levende billeder, der er med til at skabe den gode energi, der kendetegner Albertslund.

Alt dette gør i mere end én forstand Albertslund til en bæredygtig forstad til København, hvor det er rart at bo. 

Visit Vestegnen

Vestegnen har meget at byde på - der er skov, strande, museer, svømmehaller, golfbaner, spillesteder m.m.

Albertslund Kommunes mærkesager

Albertslund Kommune har tre mærkesager "børn og unge", "kultur" og "miljø". Tilsammen er de med til at udgøre rammerne for det gode liv i Albertslund

Nærhed og grønne områder

Læs hvorfor familien Holberg-Jørgensen valgte at flytte til Albertslund...

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé
2620 Albertslund
Tlf. 43 68 68 68

albertslund@albertslund.dk

Hurtig adgang

Oversigt